Aankomen

Het basisprogramma voor aankomen (gewichtsbeheersing)

QuickStart Programma + 1 extra formule 1

Het quickstart programma biedt u een optimale voedingskundige balans, een voorwaarde voor een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersingsproces dat uw lichaam helpt op de juiste manier in conditie te komen en te blijven. Het programma is voldoende voor minimaal 1maand. Onder vakkundige begeleiding gaat u de Herbalife producten gebruiken naast uw normaal voedingspatroon. Hierdoor krijgt u voldoende extra voedingstoffen binnen om u te helpen bij gewichtstoename.Heeft u ondergewicht?
Klik hier voor een persoonlijke test.Formule 1 - uitgebalanceerde voeding op basis van hoogwaardige soja eiwitten.

Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja- eiwitten van superieure kwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging.  Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino. (meer informatie)

Formule 2 - multivitamine complex.

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiŰle voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formule 2 – Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen , aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiŰle voedingsstoffen binnen krijgt. (meer informatie)

Formule 3 - personalised prote´ne poeder.

Prote´ne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om sterk en gezond te blijven. Personalised Protein Powder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit aan uw voeding toe te voegen, zodat u strak en fit blijft.  Herbalife biedt u de mogelijkheid uw prote´neconsumptie te personaliseren. Door de voor u geschikte hoeveelheid prote´ne te gebruiken, helpt u uw spiermassa te handhaven, waardoor uw stofwisseling actiever wordt. (meer informatie)

Vezel- en kruidentabletten

Een mengsel van havervezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen. (meer informatie)


Producten bestellen

Wilt u graag een persoonlijk advies vul u dan gerust het informatie formulier in.


Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home

Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign