Afslanken

Het basisprogramma voor afslanken is het

QuickStart Programma

Het quickstart programma biedt u een optimale voedingskundige balans, een voorwaarde voor een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersingsproces dat uw lichaam helpt op de juiste manier in conditie te komen en te blijven.


Verander uw levensstijl met het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife. Rijk aan essentiŰle voedingsstoffen, onze producten zorgen voor een betere balans.

Dit gezonde programma bestaat uit:

Een shake in de morgen, een shake als lunch en een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd als avondmaal als u een streefgewicht probeert te bereiken. Als u op gewicht wilt blijven neemt u ’s ochtends een shake en twee uitgebalanceerde maaltijden als lunch en avondeten.

Zes tot acht glazen water per dag.

Vijf stuks fruit en groenten per dag.

Sport – idealiter 3 x 30-40 minuten conditietraining per week.
 

Zo makkelijk als 1 2 3

1 Ken uw lichaam

De lichaamsanalyse is de eerste stap naar een persoonlijke oplossing met Herbalife.

De eerste stap voor een persoonlijke oplossing met Herbalife is het maken van een lichaamsanalyse. Ga rustig zitten en laat uw Herbalife Coach vaststellen welk persoonlijke maaltijdplan geschikt is om uw aanpak van gewichtbeheersing optimaal te laten verlopen, met precies de juiste hoeveelheid prote´ne.

Prote´ne en persoonlijke aanpak- dÚ sleutelwoorden van Herbalife.

Als u de juiste hoeveelheid prote´ne eet die past bij uw lichaam, dan kan dit u helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan. U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieŰn!

Het is zo eenvoudig! Uw Herbalife Coach maakt alle berekeningen voor u - en komt met de oplossing waarop u al zo lang heeft gewacht.

 

2 Geniet van uw ideale maaltijd

Ontbijt - Begin de dag met een heerlijke voedzame shake, in ÚÚn van de vijf verrukkelijke smaken.

Halverwege de ochtend - Neem een gezonde snack, zoals een prote´nereep of sojanootjes als u eiwit nodig heeft.

Lunch - Maak opnieuw zo’n lekkere romige shake - ook eenvoudig en handig voor mensen die onderweg of op kantoor zijn.

Halverwege de middag - Geniet van een tussendoortje in de vorm van wat stukjes knapperige selderij of wortels. Neem een prote´nereep of sojanootjes als u meer eiwit nodig heeft.

Avondeten - Eet bij voorkeur een gerecht met mager eiwit, zoals kip, vis of tahoe en serveer er royaal kleurrijke groenten bij.

3 Maak uw succes optimaal

Het is heel normaal als u af en toe een hongeraanval krijgt, of zin krijgt in iets lekkers. Dit kan ook gebeuren als u een programma volgt voor uw gewichtbeheersing dat helemaal is toegesneden op uw behoeften. Daarom hebben we een aantrekkelijk assortiment van prote´nerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze producten helpen om de specifieke uitdagingen het hoofd te bieden.

 

Het Quickstart programma bevat o.a.:

Formule 1 - uitgebalanceerde voeding op basis van hoogwaardige soja eiwitten.

Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja- eiwitten van superieure kwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino. (meer informatie)

Formule 2 - multivitamine complex.

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiŰle voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formule 2 – Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen , aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiŰle voedingsstoffen binnen krijgt. (meer informatie)

Formule 3 - personalised prote´ne poeder.

Prote´ne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om sterk en gezond te blijven. Personalised Protein Powder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit aan uw voeding toe te voegen, zodat u strak en fit blijft.  Herbalife biedt u de mogelijkheid uw prote´neconsumptie te personaliseren. Door de voor u geschikte hoeveelheid prote´ne te gebruiken, helpt u uw spiermassa te handhaven, waardoor uw stofwisseling actiever wordt. (meer informatie)

Vezel- en kruidentabletten

Een mengsel van havervezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen. (meer informatie)


Producten bestellen

Wilt u graag een persoonlijk advies vul u dan gerust het informatie formulier in.


Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign