Cell Nutrition

Voeding op cellulair niveau.

Uw lichaam heeft dagelijks te lijden onder milieuverontreiniging, stress en slechte eetgewoonten. Zelfs als u denkt dat u alles goed doet – gezonder eten, meer bewegen en genoeg rust nemen – kunt u zich vermoeid voelen. Wat doet u dan toch verkeerd?

Wat u ook doet, als u uw cellen niet voedt, is het onmogelijk uw ideale gewicht te behouden of uw welzijn te verbeteren. U zult zich pas echt optimaal te voelen als u uw cellen gaat voeden, zodat spijsvertering, groei, herstel en ontgifting beter verlopen. Benut deze pure ingrediŽnten van hoge kwaliteit, en ervaar hoeveel energieker en prettiger u zich kunt voelen.


Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt, en vooral voor mensen die bezig zijn hun calorie-inname te verminderen...

Voor alles wat u doet, van ademhalen en nadenken tot dansen, is een constante toevoer van energie noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende energie heeft, beschikken uw lichaamscellen over hun eigen, kleine energiecentrales, de zogenaamde mitochondrien. Via een serie biochemische processen, leggen de mitochondrien energievoorraden aan in de vorm van ATP, afkomstig uit uw voeding. Uw lichaam gebruikt dag en nacht energie uit uw ATP voorraden. Om deze biochemische processen optimale laten functioneren is een regelmatige aanvoer nodig van essentiŽle voedingsstoffen.

Als gevolg van een ongezond dieet, een slechte spijsvertering of veel stress, slagen veel mensen er niet in om hun lichaam voldoende te voorzien van deze voedingsstoffen. Daardoor wordt voeding niet optimaal benut en kan de energieproductie afnemen.

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmidde1en en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, ze1dzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Eigenschappen van de ingrediŽnten:

 • Vitamine B1,B2 en B6 zijn essentiŽle voedingsstoffen die een grote rol spelen bij de     energiehuishouding in uw lichaam.
 • Chlorella is een groene alg, rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en plantaardige     eiwitten, bŤtacaroteen en chlorofyl, en bekend vanwege zijn reinigende en zuiverende     werking.
 • Cordyceps (eetbare paddenstoel) helpt bij de aanmaak van ATP en ondersteunt uw     uithoudingsvermogen. In China wordt het van oudsher gebruikt als algemeen tonicum voor     de gezondheid.
 • Rhodiola: helpt bij het in balans brengen van de lichaamsfuncties en het ondersteunen van     een betere stemming.
 • Cayennepeper bevat capsaicine, waarvan men aanneemt dat het uw lichaam helpt bij het     opnemen van de bouwstoffen uit uw voeding en dat het een thermogeen effect heeft.
 • Lactoferrine is een natuurlijk wei-eiwit uit melk dat nuttige voedingsstoffen bevat.
 • Appelzuur, esters van citroenzuur en de mineralen zink, mangaan en koper.
 • Producten bestellen

  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


  Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign