Fitter voelen

Voedingsprogramma voor meer Vitaliteit

Deze producten bieden u een optimale voedingskundige balans, een voorwaarde voor een verantwoorde en veilige manier dat uw lichaam helpt op de juiste manier in conditie te komen en te blijven.

 

Formule 1 - uitgebalanceerde voeding op basis van hoogwaardige soja eiwitten.

Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja- eiwitten van superieure kwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging.  Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino. (meer informatie)

Vezel- en kruidentabletten

Een mengsel van havervezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen. (meer informatie)

Cell Nutrition

Dit is een uitzonderlijk krachtige formule die uw lichaam voorziet van speciale voedingsstoffen, verschillende vitaminen B en een mix van botanische stoffen. Cell Nutrition is ontwikkeld om het lichaam te helpen vitaminen en mineralen beter te absorberen. Dat betekent een ondersteuning van de energieproductie, waardoor uw lichaam effectiever kan functioneren. De opmerkelijke formule helpt bij het behoud van uw vitaliteit en bij dagelijks gebruik kan Cell Nutrition uw welzijn verhogen. (meer informatie)

H≥0 fitness drank

De H0 fitness drank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H0 fitness drank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H0 fitness drank bevat antioxidant vitamines A, C en E. Het patent, cafeÔnevrije formule bevat geen kunstmatige smaken en kleuren, en bevat trehalose (een suiker) voor duurzame energie. H0 fitness drank bevat ongeveer de helft van de calorieŽn in de meeste frisdranken en fruitsappen.  (meer informatie)

Liftoff

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. (meer informatie)


Producten bestellen

Wilt u graag een persoonlijk advies vul u dan gerust het informatie formulier in.Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign