Formule 1 - voedingsshake

Maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing

Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken.

GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelentechnologie, bevat deze speciaal geformuleerde samenstelling alle belangrijke vitaminen en mineralen, eiwit van sojabonen, koolhydraten en voedingsvezel. Deze voedingsstoffen worden snel door bet lichaam opgenomen.


 

Belangrijkste eigenschappen:

 • Nieuwe, verbeterde formule met een hoog gehalte aan eiwitconcentraat uit sojabonen
 • Elke portie bevat zo’n 17 gram eiwit. Zo blijft de behoefte aan eiwit van uw lichaam op peil     tijdens uw strijd tegen de pondjes en wordt er geen spier weefsel voor afgebroken.
 • Caloriearm, slechts 217 kcal per portie met een 250ml halfvolle melk.
 • Weinig verzadigde en onverzadigde verten.
 • Formule 1 is ontwikkeld op basis van geavanceerde voedingsmiddelentechnologie en is     een gemeenschappelijk verantwoorde en uitgebalanceerde bron van     kwaliteitsvoedingsstoffen die snel door het lichaam worden opgenomen.
 • Door de combinatie van snel en langzaam vrijkomende koolhydraten, vertoont de     suikerspiegel geen pieken en dalen. Zo blijft u constant energiek zonder de gebruikelijke     dip midden op de dag.
 • Rijk aan hoogkwalitatieve voedingsvezels.
 • Vol vitamine en mineralen, waaronder de antioxidanten vitamine A, C en E. Die beschermen     het lichaam doordat zij kunnen afrekenen met de vrije radicalen.
 • Formule 1 bevat calciumcaseinaat, een bron van eiwit die bijzonder geschikt kan zijn voor     mensen die allergisch zijn voor melkproducten.
 • Helpt u niet alleen overtollige kilo’s, maar ook die extra centimeters kwijt te raken.
 • Vindt u al die calorieŽnlijstjes ook zo saai en ontmoedigend?
  Formule 1 is juist heerlijk eenvoudig. U telt helemaal geen calorieŽn meer, maar maakt twee keer per dag een shake aangevuld met een gezonde hoofdmaaltijd met veel groenten. Zo krijgt elke dag voldoende calorieŽn en belangrijke voedingsstoffen, zodat uw lichaam niets te kort komt.

  Heeft u steeds honger en een leeg gevoel in uw maag, ook als u net heeft gegeten?
  De speciale combinatie van ingrediŽnten in Formule 1 helpt u genoeg energie (=calorieŽn) binnen te krijgen zodat u de hele dag vitaal en energiek bent.

  Bent u bang dat u belangrijke voedingstoffen mist, omdat u minder eet?
  Bij gewone afslankmiddelen kan dat best zo zijn! Wil een gewichtsbeheersingprogramma succes hebben, dan moet het een betrouwbare bron zijn van alle essentiŽle voedingsstoffen, zoals bij Formule 1 het geval is.

  Voelt u zich soms gedeprimeerd, vermoeid of snel geÔrriteerd bij uw inspanningen om uw gewicht te beheersen?
  Gedeprimeerd omdat u het gevoel heeft dat u iets is 'afgepakt'; moe omdat u misschien wel te weinig "brandstof tankt' en geÔrriteerd omdat uw suikerspiegel op en neer schiet. Formule 1 helpt u vitaler en energieker te blijven en zo bent u opgewekt en veel positiever.

  Vindt u het moeilijk om gevarieerd en lekker te eten terwijl u uw best doet uw gewicht te beheersen?
  Met zes heerlijke smaken om uit te kiezen en al die ideeŽn voor recepten, zult u zich echt geen moment vervelen met onze producten. Geen recept is hetzelfde en het kan ook leuk zijn om er zelf een paar te bedenken!

  Bent u bang dat u misschien weer gaat aankomen?
  Vervang EEN maaltijd per dag door een heerlijke shake, vervang EEN snack per dag door een Ĺ snackportie en probeer daarnaast zo gezond mogelijk te eten tijdens de andere twee maaltijden. Als u uw levensstijl zorgvuldig heeft veranderd en de Herbalife Gewichtsbeheersingproducten blijft gebruiken voor het 'noodzakelijke onderhoud', hoeft u echt geen gram meer aan te komen.

  Hoe vaak wordt het dan toch maar een kant-en-klaar maaltijd of gaat u even snel iets uit de muur halen?
  Vet! fastfood producten bevatten nauwelijks enige voedingswaarde, ze zijn teveel bewerkt, zitten vol conserveringsmiddelen en andere toevoegingen, zijn te vet en te zoet en ook nog eens te duur. Als u dan al eens 'snel' moet eten, maar ook goed naar uw lichaam wilt luisteren, kies dan voor de hoge voedingswaarde van Formule 1.

  Hoeveel tijd bent dagelijks kwijt aan het klaarmaken van een uitgebalanceerde maaltijd?
  Als u vaak geen tijd heeft om een gezonde maaltijd klaar te maken, is dit de oplossing voor u. Formule 1 is in een paar minuten klaar, kost geen enkele moeite, smaakt fantastisch en er staat geen afwas!

  Ontbijt u wel elke dag?
  Voedingsdeskundigen beschouwen het ontbijt als de belangrijkste maaltijd van de dag. Zo vult u de voedingsstoffen weer aan en krijgt u energie om de dag te beginnen. Het is belangrijk dat u ‘s ochtends eerst 'bijtankt', dan komt de rest vanzelf. Met Formule 1 maakt u snel en gemakkelijk een ontbijt waarmee u de dag goed begint.

  Hoe vaak schiet de lunch erbij in?
  Even een Formule 1 shake maken kost nauwelijks tijd en moeite! U doet ťťn portie poeder in een grote beker die u kunt afsluiten. Doe er water en melkpoeder of melk bij. Deksel erop, even schudden en u heeft een heerlijke lunch. Als er een blender in de buurt is, doe er dan wat fruit bij voor de variatie.

  Hoe vaak voelt zich vermoeid en futloos?
  Als u in de loop van de ochtend of de middag minder energie heeft en vermoeid raakt, neem dan wat extra brandstof. Met een Ĺ portie Formule 1 bent u er snel weer overheen.

  Komt er veel stress op u af en bent u bang dat uw lichaam hieronder lijdt?
  Voorkomen is beter dan genezen! Met een constante stroom vitaminen en mineralen, helpt u uw lichaam vrije radicalen te bestrijden die omstaan bij stress en luchtverontreiniging. Formule 1 bevat uitgebalanceerde voedingstoffen, die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Door dagelijks Formule 1 producten te gebruiken kunt u veel schade voorkomen.

  Drinkt u veel koffie of thee en neemt u er vaak een koekje bij?
  Probeer eens wat anders! Met een heerlijke voedzame shake (of twee keer een halve) voelt u zich veel fitter en u blijft er gezond bij.

  Hoe u Formule 1 gebruikt ...

  Voor gewichtsbeheersing:

  vervang twee maaltijden per dag door een shake en eet daarnaast een gezonde hoofdmaaltijd.

  Om op het streefgewicht te blijven:
  Vervang een maaltijd per dag door een shake, al naar gelang uw gewicht, activiteiten en verbranding, kunt u uw dagelijkse voeding aanpassen wanneer u tevreden bent met het resultaat van uw gewichtsbeheersingsprogramma. Vraag uw Distributeur om advies wanneer u overweegt uw eetpatroon te wijzigen. Denkt u er aan in dat de Herbalife maaltijdvervangende shakes u alleen kunnen helpen bij het beheersen van uw gewicht in combinatie met een caloriearm dieet.

  Suggesties en tips:

  De dagelijkse maaltijden
  Om een uitgebalanceerde maaltijd samen te stellen - dat kan de lunch zijn of het avondeten - heeft u volop keuze uit vetarme en suikervrije voedingsmiddelen met veel voedingsvezels.

  Kipfilet, vis of ander mager vlees, verse of gestoomde groenten, een salade met bruine rijst of een grote aardappel. Uw hoofdmaaltijd dient tussen de 600 en 800 kcal te bevatten. Het totaal aantal calorieŽn per dag mag nooit minder zijn dan 1200 kcal. Voor de meeste mensen is een aantal van 1500 kcal per dag ideaal om gewicht te verliezen. Hier zitten dan twee shakes (200 kcal per stuk), een paar snacks en de hoofdmaaltijd in.

  Als u een of twee keer per dag een tussendoortje neemt, moet u het aantal kcal van de hoofdmaaltijd aanpassen zodat u weer uitkomt op die 1500 kcal per dag. In plaats van uw eten op smaak te brengen met vette sauzen, kunt u beter wat meer kruiden gebruiken en knoflook, peper, zoutvervanger of citroen. Een typisch gezonde maaltijd bestaat uit:

 • 90-120 g mager vlees (rundvlees, kip, lam) of vis, gegrild of gebakken.
 • Veel gestoomde groenten (b.v. sperziebonen, broccoli, kool, worteltjes, etc).
 • Een kleine gebakken aardappel, gestoomde bruine rijst, gekookte erwten of zoete maÔs     met koudgeperste olijfolie of magere zure room.
 • Een grote frisse salade met een klein beetje magere dressing.
 • Een calorievrij drankje naar keuze.
 • Zo maakt u de perfecte shake:
  Het is erg belangrijk dat u de shake op de juiste manier klaarmaakt. Gebruik zoveel mogelijk vetarm, vetvrije of 'light' producten. Maak uw shake zo lekker mogelijk, dan geniet u meer van uw gezonde nieuwe levensstijl. U kunt uw shakes warm of juist ijskoud drinken, maar Formule 1 producten mogen nooit worden gekookt of gebakken. Warm ze ook niet op in de magnetron, de voedingswaarde loopt dan sterk terug. Wanneer u zin heeft in een warme shake, maak dan eerst de melk of het water warm en laat het eventjes afkoelen. Voeg daarna de Formule 1 toe. (De AloŽsiroop mag u nooit opwarmen). Meng een shake liever niet aan met water. Hij behoudt dan zijn voedingswaarde en de volle, romige smaak.

  Bereiding:
  Meng 2 eetlepels Formule 1 door bijvoorbeeld een glas halfvolle of magere melk, uw favoriete vruchtensap of een weinig voedsel. Dat mengen kunt op allerlei manieren doen:
  Schudden: Doe alle ingrediŽnten in een afsluitbare plastic beker en schudden.
  Met de blender: Meng alle ingrediŽnten in een blender tot een gelijkmatig mengsel is ontstaan. Een handmixer doet het ook prima.
  Roeren: Hoe het Formule 1 poeder in een glas vruchtensap, melk of water en roer flink met een vork of garde, tot alle poeder is opgelost.
  Voor drukke mensen: Maak uw shakes de avond tevoren klaar. Vul eerst uw tablettendoos. Meng dan uw shakes en zet ze in een afsluitbare beker in de koelkast. De volgende morgen hoeft u alleen nog maar uw shake op te drinken en uw tabletten in te nemen. De tweede shake gaat samen met de tablettendoos in tas of koffertje. Sneller kan het niet!

  Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino.

  Formule 1 voedingsshake ťťn portie (26gr) zakje

  Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er van de Formule 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ťťn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 Vanille zakjes.


  Producten bestellen

  Wilt u graag een persoonlijk advies vul u dan gerust het informatie formulier in.


  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


  Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign