Formule 2 Multivitamine Complex

De Kern van Herbalife

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiŽle voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formule 2 Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen , aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiŽle voedingsstoffen binnen krijgt.

U heeft dagelijks met stress te maken: chemisch, fysisch en fysiologisch.

Heeft u vaak last van stress? Uw bloeddruk gaat al omhoog als u een hard geluid hoort of uw autosleutels niet kunt vinden. Het hart pompt direct een aantal ‘stress’-chemicaliŽn door uw lichaam om met deze situatie te kunnen omgaan.

Deze gewijzigde lichaamfuncties (kettingreacties feitelijk) kosten veel energie. Bovendien worden er meer vrije radicalen aangemaakt waardoor u last kunt krijgen van allerlei stress-gerelateerde klachten. Speciale voedingsstoffen kunnen het lichaam helpen zich te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van stress, maar dan moeten ze wel in ruime mate in het lichaam aanwezig zijn.

Eet u vaak ‘een snelle hap’ of kant-en-klaar maaltijden? U weet nooit precies wat de voedingswaarde van een kant-en-klaar maaltijd is; maar die is in ieder geval altijd beduidend lager dan van een gezonde hoofdmaaltijd die u zelf heeft klaargemaakt. Daarom zijn voedingssupplementen zo belangrijk.

Heeft u de indruk dat er veel stof, schadelijke dampen of chemicaliŽn aanwezig zijn in uw werkomgeving of thuissituatie? Dit zijn allemaal lichaamsvreemde stoffen die u binnenkrijgt via de huid, de luchtwegen of bij het eten. Ze bouwen zich langzaam op en veroorzaken verschillende reacties die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Neem het voorbeeld van huisstof en hooikoorts. Door extra anti-oxidanten te gebruiken, helpt u deze externe invloeden op uw lichaam van binnenuit te bestrijden.

Sport u zelden of nooit? Door te weinig beweging wordt uw lichaam traag en zwaar. Zo kunnen er gifstoffen worden opgeslagen in het vetweefsel. Bepaalde kruiden en andere ingrediŽnten zijn zeer geschikt om de natuurlijke afvoer van afvalstoffen door het lichaam te versnellen.

Drinkt u meer dan een gemiddelde hoeveelheid alcohol op een dag? Alcohol is niets meer of minder dan gefermenteerde suiker. Het wordt dan ook erg snel opgenomen door het lichaam en omgezet in energie (calorieŽn). Allerlei lichaamsfuncties worden negatief beÔnvloed door alcoholgebruik. Wanneer we te veel alcohol drinken, wordt er extra veel vet opgeslagen en neemt het afweervermogen van het lichaam beduidend af.

Rookt u? Roken onttrekt vitamine C en bepaalde vitaminen B aan het lichaam. Elke sigaret kost 25 mg vitamine C. Elke keer dat u er een opsteekt, gaat u qua voeding ťťn stap achteruit.

Streeft u ernaar uw ideale gewicht te bereiken? Ons lichaam functioneert optimaal wanneer we op het juiste gewicht zijn, zoals een auto die perfect is afgesteld. Overgewicht meeslepen betekent extra werk en dus zijn er ook meer voedingsstoffen nodig. Bij een slecht voedingspatroon worden er dagelijks minder cellen hersteld en vervangen. Maar ook als we te licht zijn, verlopen allerlei belangrijke processen niet optimaal. Het lichaam worstelt voortdurend met het feit dat er te weinig brandstof is en niet voldoende voedingsstoffen voor essentiŽle functies. Onze voedingssupplementen bevatten zorgvuldig uitgebalanceerde ingrediŽnten die uw voedingspatroon ondersteunen. Formule 2 is vooral aanbevolen tijdens een gewichtbeheersingsperiode, wanneer uw lichaam een paar essentiŽle voedingstoffen zou kunnen missen.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediŽnten*: 10 EssentiŽle vitaminen:

 • Vitamine A - Vetoplosbaar; essentieel voor het gezichtsvermogen, met name 's avonds.     Onmisbaar voor botontwikkeling en -groei.
 • Vitamine E - Vetoplosbaar; heeft beschermende, antioxiderende eigenschappen     belangrijk voor hart en bloedsomloop, zenuwgestel, spieren en rode bloedlichaampjes.
 • Vitamine C - Wateroplosbaar; antioxidant - helpt de witte bloedlichaampjes bij hun     bestrijding van infecties. Is ook vereist voor een gezonde huid en stimuleert de opname     van ijzer uit andere voedingsmiddelen dan vlees.
 • Thiamine - Wateroplosbaar; belangrijk voor het onttrekken van energie uit koolhydraten;     draagt ook bij tot het correct functioneren van het zenuwstelsel.
 • Riboflavine - Wateroplosbaar; goed voor het gezichtsvermogen; essentieel bestanddeel     voor het omzetten van eiwitten, vetten en koolhydraten in energle.
 • Vitamine B6 - Wateroplosbaar; bevorderlijk voor een gezonde huid en zenuwen;     belangrijk voor het eiwitmetabolisme.
 • Foliumzuur - Wateroplosbaar; met name van belang als voedingssupplement voor     zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens; essentieel voor de groei en de     aanmaak van cellen, vooral rode bloedlichaampjes. Helpt bij het handhaven van een     normale homocysteÔnespiegel. 400 per dag helpt zogenaamde neuraaIbuisaandoeningen     bij baby's voorkomen, zoals een open ruggetje.
 • Vitamine B12 - Wateroplosbaar; bevat essentiŽle mineraalelementen; nodig voor de     aanmaak van rode bloedcellen.
 • Biotine - Wateroplosbaar. Essentieel voor het metabolisme van vetten en eiwitten.
 • Pantotheenzuur - Wateroplosbaar; onontbeerlijk voor het omzetten van voedsel in     energie, vereist voor een gezonde groei en de aanmaak van antilichamen.
 • 6 EssentiŽle Mineralen

 • Calcium - Het meest voorkomende mineraal in ons lichaam; zorgt voor sterke botten en     gezonde tanden; vereist voor een goed functioneren van het zenuwgestel en de spieren.     (NB: drie tabletten bevatten 93% van de ADH).
 • Fosfor - vereist voor (de aanmaak van) gezond botweefsel; essentieel voor de opname van     glucose en energieproductie.
 • IJzer - Essentieel voor het transport van zuurstof via hemoglobine in de rode bloedcellen.
 • Magnesium - Essentieel voor zenuw- en spierfuncties, en het vrijmaken van energie. Van     belang voor de vruchtbaarheid en andere voortplantingsaspecten evenals een gezond     afweersysteem. Ook vereist bij het herstellen en vernieuwen van weefsel.
 • Jodium - Helpt een goede schildklierfunctie.
 • Zink - Van belang voor de vruchtbaarheid en andere voortplantingsaspecten evenals een     gezond afweersysteem. Ook vereist bij het herstellen en vernieuwen van weefsel.
 • Vitaminen  gewicht % ADH
  vitamine A 350 mcg 44 
  vitamine E 3,5 mg 35 
  vitamine C 15 mg 25 
  thiamine 0,4 mg 29 
  riboflavine 0,4 mg 25 
  vitamine B6 0,5 mg 25 
  vitamine B12 0,15 mcg 15 
  niorine 5,5 mg 31 
  foliumzuur 50 mcg 25 
  pontotheenzuur 1,5 mg 25 
  biotine  0,04 mg 27
  Mineralen
  calcium 190 mg 24
  fosfor 130 mg 16
  ijzer 3,0 mg 21
  magnesium 55 mg 18
  zink 2,5 mg 17
  jodium 25 mcg 17 17

  IngrediŽnten:
  dirolriumfofoot, magnesiumoxide, zetmeel, verstevigingmiddel (mikrokristallijn cellulose, arabische gom), calciumcarbonaat, geharde plantaardige olie, vitamines, antiklontermiddelen (magnesium trisiliroot, magnesiumsulfaat, siliciumdioxide), vulstof (natriumrorboxymethyl-rellulose), ijzerfumaraat, zinkoxide, gelatine, kaliumjodide, hydroxypropy/methylrellulose, glansmiddelen (dextrin, dextrose, lecithine, natriumrorboxymethylrellulose, natriumritraat.

  Aanbevolen Gebruik:
  3 maal per dag 1 tablet. Gesloten bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen ter aanvulling en niet ter vervanging van gezonde en evenwichtige voeding gebruikt te worden. 

  Producten bestellen

  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


  Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign