Herbalifeline

Een eersteklas voedingssupplement op basis van visolie.

Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende.

Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt. Herbalifeline stelt u in de gelegenheid om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; het houdt uw spieren soepel en is goed voor uw hart en bloedvaten.


Alle vetten zijn toch schadelijk?
Voedsel dat meervoudig onverzadigde vetzuren bevat, zorgt ervoor dat we Omega-3 en Omega-6 essentiŽle vetzuren binnenkrijgen. Dat zijn de goede onderdelen van vetten.

Waarom is het belangrijk om voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen te krijgen?
Omega-3 essentiŽle vetzuren hebben we hard nodig om gezond te blijven. Ons lichaam kan ze niet zelf aanmaken en moet ze daarom uit onze voeding halen.

Helaas zitten er niet voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren in onze hedendaags voedsel.

Waarom krijgen we onvoldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen?
Vis, zoals zalm, haring, makreel en sardientjes, is de belangrijkste leverancier van Omega-3 essentiŽle vetzuren. Maar het staat niet vaak genoeg op ons menu. Misschien omdat verse vis zo duur is, misschien omdat het lastig klaar te maken is of omdat de smaak minder gewaardeerd wordt dan die van vlees of kaas.

Krijgt u wel genoeg?
Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal drie keer per week vis te eten. Daarmee krijgt u voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen.

En als u niet van vis houdt?
Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal drie keer per week vis te eten. Daarmee krijgt u voldoende Omega-3 essentiŽle vetzuren binnen.

Omega-3 en Omega-6 essentiŽle vetzuren - wat is het verschil?
Meestal gebruiken we plantaardige olie, zoals zonnebloemolie. Die zorgt voor voldoende Omega-6 essentiŽle vetzuren, maar bevat nauwelijks Omega-3 essentiŽle vetzuren, omdat die vooral voorkomen in vis. Wat zijn de voordelen van regelmatig gebruik van Herbalifeline? Dit voedingssupplement houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Het zorgt tevens voor een stralend uiterlijk en een gezonde huid.

Ik slik niet graag visolie-capsules vanwege de nasmaak. De capsule bevat drie essentiŽle oliŽntijm-, pepermunt- en klaverextracten, die de visolie vers en puur houden en de vissige nasmaak tegengaan.

Hoeveel heeft u nodig?
Hoeveel Omega-3 essentiŽle vetzuren uw lichaam nodig heeft, hangt af van uw gewicht, voedingspatroon en manier van leven. Als u bijvoorbeeld veel verzadigde vetzuren eet (vetzuren die hard worden bij kamertemperatuur zijn), dan heeft u meer nodig.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediŽnten:
Omega-3 essentiŽle vetzuren

 • Essentieel omdat het lichaam geen Omega-3 vetzuren kan maken en ze uit     voedingssupplementen moet halen.
 • Ze vormen een rijke bron van Eicosapentaenoic Acid (EPA) en Docosahexaneoic Acid (DHA),     die door het lichaam worden omgezet in prostaglandines, een soort hormoon die     belangrijk is voor het functioneren van de hersenen en de ogen, en voor de     lichaamscoŲrdinatie, stemming en leerprestaties.
 • Ze zorgen tevens voor een gezond cholesterol- en triglyceridegehalte in het bloed, houden     de bloeddruk en het immuunsysteem op peil en werken ontstekingsremmend.
 • Een lage reflux zorgt ervoor dat de visoliesmaak tot een minimum wordt teruggebracht     tijdens het verteringsproces.
 • Kleine, zachte, makkelijk in te nemen gelcapsule
 • Wist u dat...

  Een algemeen kenmerk van een tekort aan essentiŽle vetzuren is een droge huid. Als essentiŽle vetzuren worden verhit of aan zuurstof worden blootgesteld verliezen ze hun werkzaamheid. Om zo min mogelijk schadelijke vetten binnen te krijgen moet u gebakken of gefrituurd voedsel, bruin of verbrand vet en verzadigd of waterstofhoudend vet vermijden. En zorg voor voldoende essentiŽle vetzuren in uw dagelijkse voeding. essentiŽle vetzuren.

  Etiketinformatie:
  Herbalifeline - Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA. Deze exdusieve mix van hoogwaardig geproduceerde visoliŽn bevat omega~3 vetzuren van hoge kwaliteit, met name eicasapentaeenzuur (EPA) en dacasahexaeenzuur (OHA). Herbalife's bijzonder combinatie van deze hoogwaardig vervaardigde visoliŽn bevat essentiŽle oliŽn afkomstig van tijm, pepermunt en kruidnagel om een eventuele nasmaak te verminderen.

  Voedingsinformatie

  per 3 capsules per 100 g
  Energie 15 kcal 613 kcal
  63 kJ 2565 kJ
  Eiwitten 0,6 g 25,5 g
  Koolhydraten 0,0 g 0,0 g
  Vetten 1,5 g 61,3 g
  waarvan
  Verzadigd vet 0,3 g 12,3 g
  Enkelvoudig onverzadigd vet 0,9 g 36,8 g
  Meervoudig onverzadigd vet 0,3 g 12,3 g
  Cholesterol 0 g 0 g

  IngrediŽnten:
  visolie (61,9%) gelatine, glycerine, antioxidant (E307), aroma's.

  Aanbevolen gebruik: 3 maal per dag 1-3 capsules, bij voorkeur bij de maaltijd innemen met water.

  Personen die anticoagulantia slikken, dienen voor gebruik van dit product hun arts te raadplegen.

  Producten bestellen

  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


  Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign