RoseOx

Antioxidant voedingssupplement op kruidenbasis

In de prehistorie leefde de mens op bessen, vruchten en allerlei planten. Vandaag de dag (over)leven de meesten van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen. De mens heeft inmiddels enorme vooruitgang geboekt, maar vanuit het oogpunt van voeding hebben we zonder twijfel een aantal stappen terug gedaan. RoseOx is het eerste product van een generatie van antioxidant voedingssupplementen die speciaal zijn ontwikkeld om samen te werken met de traditionele antioxidanten vitamine C en E en carotenoÔden. Zo komt er een krachtige synergie tot stand die bijdraagt aan de ondersteuning van het immuunsysteem van het lichaam. De kruidensamenstelling van RoseOx helpt de belangrijke voedingsstoffen aan te vullen die dagelijks verloren gaan door een slecht voedingspatroon, luchtvervuiling en stress.


Waarom hebben we eigenlijk antioxidanten nodig?
Elke dag staat ons lichaam bloot aan een waar bombardement van negatieve factoren. Luchtverontreiniging, stress, onvolwaardige voeding en slechte eetgewoonten worden voor een verhoogde aanmaak van vrije radicalen die ons immuunsysteem verzwakken. om deze dagelijkse aanvallen te helpen afslaan, is het verstandig om ons hiertegen te beschermen door antioxidant voedingssupplementen te gebruiken.

Welke van de onderstaande factoren zijn van toepassing op uw dagelijks leven?
Onregelmatig eten of maaltijden overslaan; veel volvette of vette producten eten; regelmatig alcoholgebruik; roken; vaak en veel onderweg zijn; niet regelmatig bewegen; blootstaan aan (uitlaat)gassen, chemicaliŽn of gifstoffen; te weinig of slecht slapen; stress, thuis of op het werk; vaak verkouden zijn en niet snel weer beter worden. Dit zijn allemaal factoren waardoor er veel vrije radicalen worden aangemaakt die uw afweervermogen aantasten. Door meer voedingsmiddelen te eten met veel antioxidanten en daarnaast een hoogwaardig antioxidant voedingssupplement te gebruiken, creŽert u een betere natuurlijke verdediging tegen de schade die deze vrije radicalen aanrichten.

Waarom is het zo belangrijk om minimaal 5 keer per dag fruit of groenten te eten?
Vers fruit en verse groenten bevatten natuurlijke vormen van antioxidanten en bieden u zo steun bij uw natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen. Als u door uw levensstijl niet genoeg tijd heeft om uitgebalanceerde maaltijden klaar te maken met veel verse producten, kan het verstandig zijn om uw antioxidanten aan te vullen met een kwaliteitssupplement.

Bent u vaak ziek?
Als u het gevoel heeft dat u te vaak ziek bent, kan dit een aanwijzing zijn dat uw immuunsysteem u niet afdoende beschermt. Zie het als een waarschuwing dat u beter voor uzelf moet zorgen om gezond te blijven. Neem uw manier van leven eens onder de loep en ga na of u bepaalde dingen kunt veranderen zodat u weer 'Lekker in uw vel' zit en u goed voelt. Neem vervolgens een aantal concrete stappen om uw immuunsysteem te helpen ondersteunen - meer fruit, veel seizoensgroenten en een hoogwaardig antioxidanten product zoals RoseOx.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediŽnten:

 • RoseOx is een antioxidant voedingssupplement op kruidenbasis dat is samengesteld uit     rozemarijnextract en een exclusieve combinatie van verschillende andere kruiden. Hierdoor     ontstaat er een synergie met de natuurlijke hulpbronnen van het lichaam en de     antioxidanten vitamine C en E en carotenoÔden.
      Rozemarijn staat algemeen bekend als een kruid dat vooral zijn toepassing vindt in de     keuken. Het is afkomstig uit het oude Rome en Griekenland en werd pas in de     Middeleeuwen over de Alpen gebracht.
      Rozemarijn bevat meer dan twaalf antioxidanten waaronder het zeer krachtige     carnosolzuur. Antioxidanten helpen het natuurlijke afweersysteem van het lichaam     ondersteunen. Ze bezitten het vermogen om onstabiele vrije radicalen en     zuurstofmoleculen te bestrijden.
      Bevat ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en zink.
      Kruidendeskundigen beschouwen rozemarijn als een ideaal tonicum dat een natuurlijke     oppepper geeft.
 • Mix van kruisbloemige groentesoorten bestaat uit extracten van broccoli, bloemkool,     groene kool en wortel die alle rijk zijn aan voedingsstoffen en de phytovoedingsstof     organisch gebonden zwavel.
 • Wortelextract, rijk aan bŤtacaroteen, antioxidant.
 • Geelwortelextract, bevat curcuminoÔden, vitamine C, E en carotonoÔden.
 • Tomatenextract, rijk aan vitamine C en de phytovoedingsstof lycopeen, kruidnagel,     antioxidant.
 • Salieblad, een antioxidanten kruid, zeer gewaardeerd in de Chinese kruidenleer.
 • Wist u dat?

  Antioxidanten zijn voedingsstoffen die in staat zijn vrije radicalen onschadelijk te maken. Ze functioneren als onze interne afweertroepen die schade aan de cellen verminderen. Tijdens de stofwisselingsprocessen in het lichaam, worden vrije radicalen geproduceerd als een normaal nevenproduct van oxidatie. Wanneer deze vrije radicalen in aantal toenemen, kunnen hierdoor gezonde cellen worden beschadigd en dus maakt het lichaam gebruik van zijn natuurlijke verdedigingsmechanismen om zich te ontdoen van deze vrije radicalen. Deze 'verdedigingslinies' noemen we antioxidanten. Er zijn echter een groot aantal factoren waardoor er beduidend meer vrije radicalen worden aangemaakt, veel stress, een slecht voedingspatroon en luchtverontreiniging bijvoorbeeld.

  Takjes rozemarijn worden vaak gebruikt om olijfolie vers te houden en te voorkomen dat het ranzig wordt.

  Etiketinformatie:
  RoseOx - Voedingssupplement. Dit product bevat antioxidanten.
  Antioxidanten beschermen cellen en weefsels tegen vrije radicalen. IngrediŽnten: rozemarijn extract, verstevigingmiddelen (calcium carbonaat, microkristallijn cellulose), antiklontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide, magnesium separaat), kleurstof (curcumine), broccoliconcentraat, bloemkoolconcentraat, koolconcentraat, wortelextract, stabilisatoren (natrium carboxymethylcellulose, arabische gom), tomaten, glansmiddelen (dextrine, dextrose, lecithinen, natrium carboxymethylcellulose, natriumcitaat), kruidnagelpoeder, saliepoeder.

  Aanbevolen Gebruik:
  1 tablet per dag, bij voorkeur innemen bij de maaltijd. Innemen met water.

  Producten bestellen

  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


  Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign