Skin Activator ™ WERKT IEDERE DAG WEER
 

   

Skin Activator™ is een ingenieuze huidverzorgingslijn voor zowel vrouwen als mannen. Dankzij een complex op basis van glucosamine dat de opbouw van collageen stimuleert, biedt deze verzorgingslijn 5 producten die de specifieke gedeelten van de huid aanpakken die sneller onderhevig zijn aan veroudering. De Skin Activator™ producten helpen uw huid te hydrateren, te voeden, te verstevigen en te beschermen, met als doel fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de gladheid, teint en stralendheid te verbeteren.

 

Welke 5 producten zijn er?

Dagcrème SPF 15,  Oogcrème, Decolleté Crème, Herstructurerende Nachtcrème, Verzorgende Lipverfijner SPF 15.

 

Waarom heb ik de Skin Activator™ huidverzorgingslijn nodig?

Als het verschijnen van de eerste tekenen van het ouder worden een zorg zijn, dan kan de Skin Activator™ verzorgingslijn helpen uw huid er gladder en steviger uit te laten zien. Skin Activator™ is geformuleerd om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en de structuur en het natuurlijke evenwicht van de huid te ondersteunen.

 

Wat is het belangrijkste ingrediënt in de Skin Activator™ huidverzorgingslijn?

Het complex op basis van glucosamine.

 

Wat is collageen?

Collageen, belangrijk voor het behoud van de huid, is een natuurlijke proteïne die ‘bouwstenen’ vormt. Het weefsel van de huid bestaat hier voor ongeveer 75% uit. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen af waardoor de huid elasticiteit verliest en het rimpels en andere tekenen van het ouder worden begint te vertonen.

 

Hoe werkt het complex op basis van glucosamine en waarom is het zo belangrijk voor de Skin Activator™ producten?

De Skin Activator™ verzorgingslijn benadert celvernieuwing voorzichtig. Het hoofdingrediënt, het complex op basis van glucosamine, bestaat uit glucosamine HCL, algenextract, gistextract en ureum. Dit complex moedigt de huid aan tot vernieuwing door een verhoging van de natuurlijke collageenproductie. Glucosamine is een aminozuur dat het lichaam aanmaakt uit suiker en uit een ander aminozuur, glutamine. Het is aanwezig en functioneert in zijn originele staat binnen in het menselijk lichaam. De afscheiding wordt door de verwerking van voedsel gestimuleerd. Glucosamine heeft vele voordelen zoals het verbeteren van het herstel en wederopbouw van zwakke of beschadigde cellen.

 

Wat zijn de testuitslagen van onderzoek naar het actieve complex op basis van glucosamine?

Een onderzoek naar glucosamine, hoofdingrediënt van de Skin Activator™ productenreeks heeft de volgende resultaten laten zien:

 

Waarom zijn er verschillende Skin Activator™ producten?

Omdat de textuur, dikte en kwetsbaarheid van de huid op elke plaats verschillend is, hebben sommige gedeelten extra aandacht nodig. Skin Activator™ biedt vijf producten die deze specifieke gedeelten van de huid aanpakken die sneller onderhevig zijn aan veroudering. Elk product is ontworpen voor een specifiek gedeelte van de huid en is werkzaam waar dit het hardste nodig is.

   

Skin Activator – Dagcrème SPF 15

Krijg een jongere, gladder uitziende huid met deze lichte, snel intrekkende crème. De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en krijgt ook bescherming door zonnefactor 15. Gebruik deze crème elke ochtend om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen en de helderheid en stralendheid van de huid te verbeteren. Laat uw jongere gezicht zien.

50 ml

   

Skin Activator – Oogcrème

De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar omdat ze geen vetklieren bevat waardoor de huid vatbaarder is voor vroegtijdige veroudering. Deze lichte crème bevat komkommerextract die de huid helpt te verzachten. De huid wordt gehydrateerd en gevoed waardoor ze strakker wordt. Onthul een jonge blik. 15ml.

   

Skin Activator – Nek en decolleté crème

De delicate huid van de hals en van het decolleté is dun en bijzonder gevoelig voor tekenen van veroudering. Trakteer uw huid op deze niet-vette, hydraterende en revitaliserende crème die fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen en uw huid zijdezacht en glad maakt. 15ml.

   

Skin Activator – Nacht crème

Een luxueuze, rijke nachtcrème die de huid helpt een stralende teint terug te vinden terwijl u slaapt, moment waarop de celvernieuwing het actiefst is. Ondersteunt de collageenproductie, hydrateert en voedt de huid. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid, stralendheid en stevigheid van de huid verbeteren. 50ml

   

Skin Activator – Lipverfijner SPF 15

Deze superzachte verzorging heeft een zonnefactor 15, een aangename pepermuntgeur, houdt uw lippen gehydrateerd en zorgt voor bescherming. Helpt fijne lijntjes te verminderen en zorgt voor zachtere, vollere lippen.  15ml.

   
Maak uw keuze:
  • gezichtsverzorging
  • skin activator
  • lichaamsverzorging
  • haarverzorging
  • parfum
  • Producten bestellen

    Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


    Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign