Sportvoeding

Herbalife voeding die wint!

Gezien de hoeveelheid van verschillende sporttakken en daar binnen weer diverse trainingsniveaus en voedingsprogramma's is het onlogisch om een basis-sportprogramma te adviseren.

Waar men echter van uit kan gaan is dat al de verschillende programma's uitgaan van het basis principe van Herbalife. En dit is dat het van essentieel belang is dat het lichaam goed gevoed wordt en in balans is, zodat dit een basis kan vormen van goede sportresultaten.

Dus in ieder programma is zeker het Quick startprogramma terug te vinden, wel met verschillende toepassingen. (afhankelijk van de sporttak en trainingsniveau).

 
 
Herbalife Action in Sport. Herbalife en onze Distributeurs nemen deel aan amateur- en professionele sportevenementen. Zo promoten ze een actieve levensstijl, delen ze testers uit en zorgen ze voor naamsbekendheid.
 
http://www.herbalifesports.com/
 

De sportvoeding van Herbalife:

Formule 1 - uitgebalanceerde voeding op basis van hoogwaardige soja eiwitten.

Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja- eiwitten van superieure kwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. (meer informatie)

Formule 3 - personalised proteÔne poeder.

ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om sterk en gezond te blijven. Personalised Protein Powder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit aan uw voeding toe te voegen, zodat u strak en fit blijft.  Herbalife biedt u de mogelijkheid uw proteÔneconsumptie te personaliseren. Door de voor u geschikte hoeveelheid proteÔne te gebruiken, helpt u uw spiermassa te handhaven, waardoor uw stofwisseling actiever wordt. (meer informatie)

Vezel- en kruidentabletten

Een mengsel van havervezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen. (meer informatie)

Formule 2 - multivitamine complex.

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiŽle voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formule 2 – Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen , aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiŽle voedingsstoffen binnen krijgt. (meer informatie)

Liftoff suikervrije energiedrank!

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediŽnten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken. (meer informatie)

H≥0 Pro sportdrank

De H0 Pro sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H0 fitness drank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak.  (meer informatie)

RoseOx

Elke dag staat ons lichaam bloot aan een waar bombardement van negatieve factoren. Luchtverontreiniging, stress, onvolwaardige voeding en slechte eetgewoonten worden voor een verhoogde aanmaak van vrije radicalen die ons immuunsysteem verzwakken. om deze dagelijkse aanvallen te helpen afslaan, is het verstandig om ons hiertegen te beschermen door antioxidant voedingssupplementen te gebruiken. (meer informatie)

Herbalifeline

Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt. Herbalifeline stelt u in de gelegenheid om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; het houdt uw spieren soepel en is goed voor uw hart en bloedvaten.  (meer informatie)

Cell Nutrition

Dit is een uitzonderlijk krachtige formule die uw lichaam voorziet van speciale voedingsstoffen, verschillende vitaminen B en een mix van botanische stoffen. Cell Nutrition is ontwikkeld om het lichaam te helpen vitaminen en mineralen beter te absorberen. Dat betekent een ondersteuning van de energieproductie, waardoor uw lichaam effectiever kan functioneren. De opmerkelijke formule helpt bij het behoud van uw vitaliteit en bij dagelijks gebruik kan Cell Nutrition uw welzijn verhogen. (meer informatie)


Producten bestellen

Wilt u graag een persoonlijk advies vul u dan gerust het informatie formulier in.


Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign